OSB diap logo ZW ISO 9001 VCA 1 1 ISO 14001 1 savantis1
OSB  ISO 9001  VCA ISO 14001  SAVANTIS 

 

 

 

  

't Sticht Speciale Reinigingstechnieken bv AP

Brand- en roetreiniging is een ander specialisme van 't Sticht. De gevolgen van brand, zelfs van een beperkt gebleven binnenbrandje, zijn altijd ernstig. Roet- en waterschade aan de opstal en het interieur, de inventaris, machines en producten zijn verschijnselen die elke brand begeleiden. Na de brand is snelle hulp een eerste vereiste. 't Sticht is voor calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen in de week direct beschikbaar.

Met onze speciale mobiele units welke selfsupported zijn (water, krachtstroom enz.), kunnen wij direct aan de slag. De brandvervuiling wordt vakkundig verwijderd en het interieur kan spoedig worden opgeknapt. Hele inboedels, waaronder bijvoorbeeld beklede meubels, gordijnen e.d., worden door 't Sticht gereinigd en gereconditioneerd. De inboedel staat klaar wanneer de ruimten weer in gebruik genomen kunnen worden.

Maar 't Sticht gaat nog verder, wij stomen behang van de wanden, verrichten klein sloopwerk en verzorgen de afvoer van puin, glas en onherstelbare beschadigde zaken. Het bij brand vrijkomende chloorgas, dat metalen aantast, wordt door de specialisten van 't Sticht niet over het hoofd gezien maar doeltreffend bestreden.