OSB diap logo ZW ISO 9001 VCA 1 1 ISO 14001 1 savantis1
OSB  ISO 9001  VCA ISO 14001  SAVANTIS 

 

 

 

  

tapijtreiniging 1

Uw tapijt als nieuw dankzij 't Sticht.
Dagelijks stofzuigen houdt uw tapijt zo op het oog aardig schoon. Pas bij het verplaatsen van een meubelstuk wordt duidelijk dat de oorspronkelijke kleur toch wel iets anders was. Logisch, want sommige stof- en vuilsoorten hechten zo stevig aan de vezels dat ze niet worden opgenomen door de stofzuiger. Het resultaat is een geleidelijk groezelig worden van de vloerbedekking.

Intensief reinigen
Met behulp van geavanceerde injectie- en extractieapparatuur wordt uw tapijt echt schoon en fris van kleur. De specialisten van 't Sticht spuiten een reinigingsvloeistof onder aangepaste druk tot diep tussen de tapijtpolen. Direct daarna wordt het met zoveel kracht opgezogen, dat ook zand, vuil en stof verdwijnen. Het resultaat is een uiterst schoon tapijt dat weer gezien mag worden.

tapijtreiniging 2

Meubelstoffering
Voor gestoffeerde meubelen geldt hetzelfde als voor tapijt. Ook hier wordt vuil verwijderd met behulp van diepreinigende apparatuur, waardoor de bekleding haar oorspronkelijke helderheid terugkrijgt. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, adviseert 't Sticht u vrijblijvend over de frequentie van dit onderhoud.

Geen overlast
't Sticht werkt met apparatuur die niet over de drempel komt. Alle machines en materialen bevinden zich in een vrachtauto die voor het pand staat. Het enige wat u aantreft zijn de schoonmakers, die uitsluitend slangen en daaraan verbonden spuiten en zuigmonden mee naar binnen nemen. Hierdoor wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt.